Lista de produse dupa producatorul nora®

nora® produce si comercializeaza pardoseli elastice din cauciuc si sisteme de acoperitori de pardoseala. Gama de produse nora® contine produse cu mai mult de 300 de culori, accesorii si acoperitori de treapta cu nas de treapta, inclusiv adezivi, cordon de sudura la rece, profile de scafa, cordon de sudura la cald, plinta flexibila.

nora systems GmbH dezvolta, produce si vinde solutii si sisteme de pardoseli de cauciuc in intreaga lume, sub numele nora®. Avand cartierul general in Weinheim, Germania, compania produce si dezvolta pardoseli premium de mai bine de 65 de ani. nora ofera produse performante pentru diferite segmente de piata, in special pentru sectorul de sanatate, educatie, industrie, cladiri publice si transport.

Gama de produse nora contine produse de mai mult de 300 de culori, accesorii si acoperitori de treapta cu nas de treapta, inclusiv adezivi, cordon de sudura la rece, profile de scafa, cordon de sudura la cald, plinta flexibila. Pardoselile de cauciuc norament® si noraplan® acopera o varietate larga de posibilitati de design, dar si de de aplicatii in zone speciale, avand proprietati static disipative, acustice si rezistente la foc, precum si rezistenta superioara la uzura. 

nora® ofera pardoseli performante concepute pentru segmente individuale de piata si pentru fiecare tip de cladire. Sunt vizate in mod special segmentul sanitar, de educatie, industrial si de transport, drept pentru care productia s-a segmentat pe aceste sectoare.

Pardoselile de cauciuc nora® sunt produse din cauciuc natural de foarte buna calitate, achizitionat de la furnizori certificati ISO 14001 si 9001. Cauciucul are cateva proprietati deosebite, cum ar fi de exemplu elasticitatea si capacitatea de a sustine incarcari foarte mari. Cauciucul capata proprietatile sale elastice in timpul prelucrarii, iar materialul ramane elastic datorita vulcanizarii, reusind performanta de a reveni la forma sa initiala dupa deformare. 

Exista multiple avantajele in folosirea pardoselilor de cauciuc :

- Datorita faptului ca acestea sunt materiale extrem de durabile si rezistente la uzura, durata de viata a pardoselilor din cauciuc este de 30 – 40 ani, timp in care isi pastreaza aspectul intr-o forma foarte buna

- Avand o consistenta foarte densa si suprafata inchisa, intretinerea se face foarte usor, fara costuri semnificative

- Datorita elasticitatii, pardoselile de cauciuc asigura comfort la pasire, au proprietati ergonimice 

- Compozitia materialului (nu are PVC sau plastifianti (ftalati) sau agenti halogeni (clor)) fac din pardoselile de cauciuc un produs compatibil cu mediul 

- Este un produs sigur in ce priveste flamabilitatea – nu se elibereaza gaze toxice la ardere (gaz clorhidric, dioxine sau furani) 

- Asigura un mediu de lucru sanatos datorita calitatii superioare a aerului din interiorul cladirilor unde este instalat – au cele mai mici niveluri de emisii 

Se afiseaza 1-18 din 19 produs(e)