TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI WWW.GLAMOURFLOORS.RO

Site-ul www.glamourfloors.ro este detinut si administrat de SC Karina R SRL, cu sediul in Magureni, Judetul Prahova, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J29/1537/1992, cod unic de inregistrare RO1305429, telefon 021.528.02.46, email : office@glamourfloors.ro , denumit in continuare Glamour Floors.

Accesul si navigarea pe site-ul glamoufloors.ro echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Utilizator. 

Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara notificare prealabila a persoanelor care il utilizeaza. 

In caz de divergenta sau neintelegeri intre Glamour Floors si Utilizator, se vor aplica Termenii si conditiile de utilizare valabile, disponibile pe site. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si conditiile de utilizare, pentru a le consulta in orice moment.

1. Definitii

Utilizator  – orice persoana care viziteaza site-ul glamourfloors.ro fiind interesata de datele, informatiile, continutul acestui site

Furnizor – Glamour Floors

Produse si Servicii - orice produs sau serviciu mentionat pe site

2. Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul site-ului glamourfloors.ro (texte, imagini, grafica, marci inregistrate) este integral proprietatea Glamour Floors, care detine drepturi de autor si de folosinta a acestuia. Acest continut nu poate fi utilizat, reprodus, transmis, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Utilizatorul este de asemenea de acord sa nu afecteze si interfereze in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului.

 

3. Datele personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Glamour Floors are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizeaza utilizatorul (adresa de email).

Scopul colectarii datelor este marketingul direct (servicii de comunicatii electronice, reclama, marketing si publicitate, statistica). Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii exclusiv de catre operator.

Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale.  

glamourfloors.ro va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea ca aceste date sa fie incluse in baza de date a glamourfloors.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre glamourfloors.ro.

Utilizatorilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Utilizatorii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Utilizatorul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul Glamour Floors.

glamourfloors.ro nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale.Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe glamourfloors.ro pentru niciun fel de prejudiciu. 

Conform Legii nr. 677/2001, Utilizatorul dispune de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, are dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Daca unele din datele despre Utilizator sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, la adresa de e-mail office@glamourfloors.ro.

4. Exonerarea de raspundere 

Glamour Floors nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la glamourfloors.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, glamourfloors.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Glamour Floors nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site. 

Glamour Floors nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul glamourfloors.ro, acestea fiind puse la dispozitia Glamour Floors de catre furnizori.

Informatiile incluse pe glamourfloors.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa office@glamourfloors.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare. 

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar glamourfloors.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.