TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI WWW.GLAMOURFLOORS.RO

Site-ul www.glamourfloors.ro este detinut si administrat de SC Karina R SRL, cu sediul in Magureni, Judetul Prahova, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J29/1537/1992, cod unic de inregistrare RO1305429, telefon 021.528.02.46, email : office@glamourfloors.ro , denumit in continuare Glamour Floors.

Accesul si navigarea pe site-ul glamoufloors.ro echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Utilizator. 

Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara notificare prealabila a persoanelor care il utilizeaza. 

In caz de divergenta sau neintelegeri intre Glamour Floors si Utilizator, se vor aplica Termenii si conditiile de utilizare valabile, disponibile pe site. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si conditiile de utilizare, pentru a le consulta in orice moment.

1. Definitii

Utilizator  – orice persoana care viziteaza site-ul glamourfloors.ro fiind interesata de datele, informatiile, continutul acestui site

Furnizor – Glamour Floors

Produse si Servicii - orice produs sau serviciu mentionat pe site

2. Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul site-ului glamourfloors.ro (texte, imagini, grafica, marci inregistrate) este integral proprietatea Glamour Floors, care detine drepturi de autor si de folosinta a acestuia. Acest continut nu poate fi utilizat, reprodus, transmis, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Utilizatorul este de asemenea de acord sa nu afecteze si interfereze in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului.

3. Datele personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Glamour Floors are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizeaza utilizatorul (adresa de email).

Scopul colectarii datelor este marketingul direct (servicii de comunicatii electronice, reclama, marketing si publicitate, statistica). Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii exclusiv de catre operator.

Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale.  

glamourfloors.ro va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea ca aceste date sa fie incluse in baza de date a glamourfloors.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre glamourfloors.ro.

Utilizatorilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Utilizatorii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Utilizatorul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul Glamour Floors.

glamourfloors.ro nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale.Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe glamourfloors.ro pentru niciun fel de prejudiciu. 

Conform Legii nr. 677/2001, Utilizatorul dispune de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, are dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Daca unele din datele despre Utilizator sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, la adresa de e-mail office@glamourfloors.ro.

Actualizare mai 2018

I. Informatii generale

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale Glamour Floors, in calitate de operator de date.

In cele ce urmeaza va vom informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet glamourfloors.ro, („Site-ul”)

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

II.1. Daca sunteti client al Site-ului, Glamour Floors va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi date referitoare la modul in care utilizati Site-ul, de exemplu comportamentul/preferintele/obisnuintele dumneavoastra in cadrul glamourfloors.ro, sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea Site-ului.

II.2. Daca sunteti vizitator al Site-ului, Glamour Floors va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact / intrebari / reclamatii, in masura in care ne contactati in acest fel.

III. Scopurile si temeiurile de prelucrarii

III.1. Daca sunteti vizitator al Site-ului, Glamour Floors prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de Glamour Floors, prin intermediul Site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea si bifarea casutei corespunzatoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatatii experienta dumneavoastra oferita pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al Glamour Floors de a asigura functionarea corecta a Site-ului, precum si pentru a imbunatati permanent experienta vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

IV. Durata pentru care va prelucram datele

Ca principiu, Glamour Floors va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, Glamour Floors va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de Glamour Floors pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

V. Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, Glamour Floors poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina Glamour Floors in desfasurarea activitatii prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:

pentru administrarea Site-ului;

pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea Site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui;

pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor;

pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege;

atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.

VI. Drepturile de care beneficiati

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre Glamour Floors, conform celor descrise in prezentul document;

dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea Glamour Floors cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;

dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de Glamour Floors a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete; 

dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive: 

o acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

o in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;

o in cazul in care persoana vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze;

o in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale;

o datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: office@glamourfloors.ro Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa consultati sectiunea “Politica de utilizare a cookie-urilor”de pe Site.

4. Exonerarea de raspundere 

Glamour Floors nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la glamourfloors.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, glamourfloors.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Glamour Floors nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site. 

Glamour Floors nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul glamourfloors.ro, acestea fiind puse la dispozitia Glamour Floors de catre furnizori.

Informatiile incluse pe glamourfloors.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa office@glamourfloors.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare. 

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar glamourfloors.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.