Honeycomb (Moduleo Moods)

: IVC Group

LVT-ul produs de IVC sub brandul Moduleo este ideal pentru a fi instalat in spatii comerciale, birouri, spatii publice si rezidentiale. Fie ca este folosit acasa, la birou sau in zone comerciale, Moduleo ofera solutii de lux pentru pardoseli durabile, cu look natural. Aspectului estetic desavarsit i se adauga si avantajele pardoselilor vinilice : rezistenta la umezeala (zonele de bucatarie sau baie), rezistenta la zgarieturi (suprafata are tratament PUR), intretinere usoara, instalare usoara, durabilitate, material reciclat.

Moduleo prezinta un concept nou in sectorul pardoselilor LVT, prin gama Moods. Aceasta colectie are placi LVT in 10 formate diferite, 14 texturi diferite (lemn si piatra), 15 modele. Toate acestea se pot combina intre ele, rezultand astfel designuri autentice, dinamice si elegante. Se pot crea 110 designuri de pardoseli, de la combinatii clasice, pana la combinatii dinamice, toate acestea purtand semnatura calitatii Moduleo.

Designul Honeycomb este o recreere moderna a unui model clasic, prezent in colectia Moods printr-o combinatie de materiale de inalta calitate. 

Pentru mai multe informatii referitoare la caracteristicile ale acestui produs, va invitam sa consultati fisa tehnica de mai jos.

  • Cum comanzi? Simplu contacteaza-ne utilizand datele de mai jos.
  • 0744.888.000
  • office@glamourfloors.ro
Sector
Comercial
Finisaj/tratament
Tratament PUR
Clasa de foc
Bfl - s1
Trafic
Trafic intens
Clasa de trafic
Clasa de trafic 33/42
Grosime totala (mm)
2.50
Strat de uzura (mm)
0.55
Format
Romb
Pretabil pentru
Incalzire in pardoseala
Decor
Lemn, piatra
Sistem de montaj
Lipire
Tip produs
LVT