Despre noi

Glamour Floors este o companie ce activeaza din anul 1992 in sectorul pardoselilor si amenajarilor interioare, prin furnizarea de solutii profesionale complete, adaptate oricaror spatii si nevoi ale clientilor finali. Punem la dispozitia partenerilor experienta noastra, oferind consultanta tehnica si comerciala personalizata in alegerea  materialelor si solutiilor de executie. 

Am ales sa colaboram cu producatori importanti, oferind produse variate, de calitate, design-uri originale, texturi neobisnuite, pentru a putea raspunde celor mai exigente cerinte de pe piata. Prin intermediul solutiilor cromatice si de design pe care vi le propune in sfera profesionala, Glamour Floors raspunde celor mai nonconformiste cereri pentru acoperitori de pardoseala si pereti ce au ca destinatie zonele de trafic intens si extrem. Glamour Floors propune produse concepute pentru a oferi siguranta, soliditate, functionalitate si aspect estetic spatiilor cu destinatie publica, comerciala si rezidentiala. Avand in completare alte tipuri de finisaje, spatiile respective pot beneficia de un design multifunctional si flexibil.

Echipa noastra este formata din angajati tineri si entuziasti, care lucreaza responsabil, cu implicare si pasiune, unii fiind in companie inca de la inceputurile acesteia. Unul din obiectivele noastre este crearea unui mediu intern favorabil dezvoltarii competentelor profesionale, pastrand in acelasi timp un mediu de lucru echilibrat si placut. 

Dincolo de activitatea din companie suntem buni prieteni, petrecem timp de calitate impreuna, suntem uniti. Istoria noastra impreuna cuprinde multe momente frumoase petrecute impreuna …  

Misiunea noastra este de a mentine un standard ridicat de performanta in domeniul in care activam.  Dorim sa fim prima alegere in domeniul pardoselilor profesionale din Romania prin furnizarea solutiilor complete de produse si servicii. De aceea investim permanent in calitate, atat la nivelul produselor si  serviciilor, dar si al pregatirii profesionale a angajatilor nostri.