Servicii

Glamour Floors are echipe de specialisti in domeniul montajului acoperitorilor de pardoseli si pereti, oferind astfel un pachet complet de produse si servicii profesionale. 

Pentru ca o mare parte din valoarea unui material este evidentiata prin calitatea executiei montajului, am investit in pregatirea a echipelor noastre de montaj, astfel incat sa putem pune la dispozitia clientilor nostri servicii profesionale de instalare, realizate de personal calificat, cu aparatura si unelte de ultima generatie aparute in domeniul pardoselilor. Colegii nostr specializat in instalarea pardoselilor pot instala toata gama de pardoseli : mocheta, parchet, LVT, linoleum, PVC (cu si fara arhitectura), pardoseli deck pentru exterior, pardoseli turnate. De asemenea, putem realiza lucrari de reconditionare parchet (raschetare, lacuire/uleiere) si lucrari de intretinere periodica a pardoselilor. 

Consultanta

Servicii de consultanta tehnica si masuratori realizate de expertii nostri tehnici

Montaj profesional

Servicii profesionale de pregatire a stratului suport si de montaj al pardoselilor si peretilor

Intretinere si curatenie

Servicii de curatare profesionala si intretinere periodica a pardoselilor cu produse speciale.

Premii si performanta

Inca din 2008, echipele noastre de montaj au fost premiate la competitiile din Romania si Europa.

Compania noastra este membru fondator al Asociatiei Montatorilor de Pardoseli din Romania, a carei activitate o puteti urmari pe site-ul www.ampr.org.ro. De asemenea, ne-am implicat activ in elaborarea si dezvoltarea singurei reviste romanesti dedicate pardoselilor, Pardoseli Magazin – www.pardoselimagazin.ro 

Echipele noastre specializate in montajul de pardoseli si acoperitori de pereti sunt pregatite in atat in Romania cat si in Europa, de catre reprezentanti ai marilor companii din domeniu. 

Incepand din anul 2008, echipele de montaj ale Glamour Floors au participat la toate editiile Concursului National al Montatorilor de Pardoseli din Romania, organizat de AMPR (Asociatia Montatorilor de Pardoseli din Romania), obtinand de fiecare data primul sau al doilea loc pe podium. In anul 2008, in urma obtinerii locului I la concursul national, echipa noastra a participat la Concursul European al Montatorilor de Pardoseli din Germania, desfasurat la Domotex. A fost prima participare a unei echipe romanesti la aceasta competitie. In anul 2012, la Concursul European al Montatorilor de Pardoseli, colegul nostru Orza Gheorghe Dorel a obtinut Premiul Special pentru, aşa cum au denumit-o arbitrii, „o lucrare perfectă” de montaj PVC.