HD60 Brush Active + Rubber

: HDDMS

HD6017 Brush Active Rubber este un produs realizat din profile de aluminiu cu insertii combinate din cauciuc sintetic si mocheta. Se combina astfel excelentele proprietati ale mochetei (retentie a umiditatii) cu cele ale cauciucului (retentie a murdariei, prafului si nisipului de pe incaltaminte). HD6017 Brush Active + Rubber poate fi utilizata atat la interior cat si la exterior (cauciucul este rezistent la raze UV), avand foarte bune proprietati antialunecare. 

Barierele de praf profesionale din profile de aluminiu sunt concepute special pentru a fi amplasate in zonele de intrare in cladiri, in spatii cu trafic intens – cladiri de birouri, spitale, supermarket-uri, mall-uri, magazine, aeroporturi, gari sau alte spatii publice. Aceste bariere de praf sunt inchise, permitand retinerea murdariei (ce poate fi apoi indepartata prin aspirare) si drenarea apei. Traficul greu cu carucioare sau alte modalitati de transport pe roti este foarte bine sustinut de catre produsele HD60 datorita structurii si constructiei acestora.  

Barierele de praf profesionale din profile de aluminiu pot fi produse la dimensiunile necesare spatiului in care se doresc instalate, in formatul droit (patrat, dreptunghiular, rotund etc). Aceste produse pot fi incastrate in pardoseala sau folosite ca atare. Termenul de productie este de 3-5 zile lucratoare. 

Pentru mai multe informatii referitoare la acest produs, va invitam sa consultati fisa tehnica de mai jos, precum si catalogul acestui produs. 

  • Cum comanzi? Simplu contacteaza-ne utilizand datele de mai jos.
  • 0744.888.000
  • office@glamourfloors.ro
Tip bariera de praf
Profil Al cu/fara insertii
Sector
Comercial
Trafic
Trafic intens
Grosime totala (mm)
24
Format
Dala
Pretabil pentru
Trafic pe roti
Pretabil pentru
Exterior, Interior
Decor
Profile Al cu/fara insertii
Sistem de montaj
Flotant
Tip produs
Bariere de praf