HD4017 Brush Active

: HDDMS

HD4017 Brush Active este un produs realizat din profile de aluminiu cu insertii de mocheta Coral Brush Active, ce elimina in mod eficient murdaria si retine umiditatea, putand fi ulterior aspirata. HD40 Brush Active pot fi utilizate atat la interior cat si la exterior. Acest produs elimina praful si umiditatea intr-o maniera eficienta, fiind utilizat atat la interior cat si la exterior. 

Barierele de praf profesionale din profile de aluminiu sunt concepute special pentru a fi amplasate in zonele de intrare in cladiri, in spatii cu trafic intens – cladiri de birouri, spitale, supermarket-uri, mall-uri, magazine, aeroporturi, gari sau alte spatii publice. Aceste bariere de praf sunt inchise, permitand retinerea murdariei (ce poate fi apoi indepartata prin aspirare) si drenarea apei.

Rigiditatea profilelor produse de HDDMS depaseste cu mult standardele de pe piata, iar constructia tip arc contribuie la o mai buna distributie a sarcinilor si solicitarilor statice si dinamice. Traficul greu cu carucioare sau alte modalitati de transport pe roti este foarte bine sustinut de catre produsele HD40 datorita structurii si constructiei acestora.  

Toate produsele HD6017 sunt compatibile cu produsele din gama HD4017 (produsele HD4017 si HD6017 pot fi combinate si montate impreuna). Barierele de praf profesionale din profile de aluminiu pot fi produse la dimensiunile necesare spatiului in care se doresc instalate, in formatul droit (patrat, dreptunghiular, rotund etc). Aceste produse pot fi incastrate in pardoseala sau folosite ca atare. Termenul de productie este de 3-5 zile lucratoare. 

  • Cum comanzi? Simplu contacteaza-ne utilizand datele de mai jos.
  • 0744.888.000
  • office@glamourfloors.ro
Tip bariera de praf
Profil Al cu/fara insertii
Sector
Comercial
Trafic
Trafic intens
Grosime totala (mm)
21
Format
Dala
Pretabil pentru
Trafic pe roti
Decor
Profile Al cu/fara insertii
Sistem de montaj
Flotant
Tip produs
Bariere de praf