Duo I19 Mat

: HDDMS

Bariere de praf din gama DUO sunt produse ce au doua fete, cu proprietati remarcabile de rezistenta. Cele doua “fete” fac ca acest produs sa aiba o durata de viata dubla, putand fi intoarse de pe o parte pe cealalta in caz de nevoie. Este un produs durabil, estetic, ce se curata usor si ce permite drenarea apei, atunci cand este plasat la exterior.

Duo I19 Mat este un produs extreme de stabil si robust, realizat din bare drepte, ce poate fi produs in orice dimensiune.

Barierele de praf profesionale din profile de aluminiu sunt concepute special pentru a fi amplasate in zonele de intrare in cladiri, in spatii cu trafic intens – cladiri de birouri, spitale, supermarket-uri, mall-uri, magazine, aeroporturi, gari sau alte spatii publice. Traficul greu cu carucioare sau alte modalitati de transport pe roti este foarte bine sustinut de catre produsele Duo datorita structurii si constructiei acestora.  

Barierele de praf profesionale din profile de aluminiu pot fi produse la dimensiunile necesare spatiului in care se doresc instalate, in formatul droit, tinand cont de lungimea maxima a barelor de 92 cm. Aceste produse pot fi incastrate in pardoseala sau folosite ca atare. Termenul de productie este de 3-5 zile lucratoare. 

  • Cum comanzi? Simplu contacteaza-ne utilizand datele de mai jos.
  • 0744.888.000
  • office@glamourfloors.ro
Tip bariera de praf
Profil Al cu/fara insertii
Sector
Comercial
Trafic
Trafic intens
Grosime totala (mm)
19
Format
Dala
Pretabil pentru
Trafic pe roti
Pretabil pentru
Exterior, Interior
Decor
Profile Al cu/fara insertii
Sistem de montaj
Flotant
Tip produs
Bariere de praf