Marmoleum Real

: Forbo

Linoleumul Marmoleum este o pardoseala naturala realizata din 97% materii prime naturale, dintre care 70% au regenerare rapida, iar 43% este continut reciclat. Principalele materii prime utilizate in productia acestui material sunt: ulei de in (extras din semintele de in), coji de cacao, faina din lemn provenit din deseuri de productie din plantatii forestiere controlate si iuta. 

Colectia de linoleum Marmoleum Marbled cuprinde produse  cu design clasic marmorat intr-o varietate de culori ale caror combinatii variaza in intensitate si contrast : de la contraste puternice, foarte asemanatoare cu piatra de marmura, la contraste subtile, asemanatoare frescelor murale. 

Marmoleum Real cuprinde cea mai mare si variata paleta de culori, ce ofera posibilitati nelimitate de proiectare a pardoselii. Aceasta pardoseala este realizata din combinatia de 2 pana la 5 culori pentru a realiza structura marmorata a materialului. Datorita proprietatilor sale natural antibacteriene, este un produs recomandat pentru amenajarea spitalelor, clinicilor si cabinetelor medicale si de ingrijire, institutiilor de educatie, spatiilor cu trafic intens.

Marmoleum Real este un produs ce a obtinut rezultate foarte bune in urma diferitelor testari specifice, respectand astfel toate conditiile de conformitate reglementate de organismele din domeniu. Pentru informatii complete referitor la conformitatea acestui produs in functie de normele in vigoare, va invitam sa descarcati fisa tehnica a produsului, disponibila mai jos.

  • Cum comanzi? Simplu contacteaza-ne utilizand datele de mai jos.
  • 0744.888.000
  • office@glamourfloors.ro
Tip linoleum
Linoleum natural
Sector
Comercial
Finisaj/tratament
Topshield2
Clasa de foc
Cfl - s1
Trafic
Trafic intens
Clasa de trafic
Clasa de trafic 34/43
Grosime totala (mm)
2.50
Strat de uzura (mm)
in masa
Format
Rola
Decor
Marmorat
Sistem de montaj
Lipire
Tip produs
Linoleum