Lista de produse dupa producatorul EXCLUSIVE DESIGN BY FORMOSA - MIDAS

"Nu urmărim un drum, îl marcăm."
Ghidat de regula de a căuta soluții moderne și funcționale, MIDAS a proiectat și implementat multe produse inovatoare. Peste 40 de brevete, certificate și drepturi de protecție, atât poloneze cât și străine - acestea nu sunt doar cuvinte, ci și potențialul real al companiei.

Compania MIDAS, inclusiv întreprinderile familiale care o preced, are 20 de ani de experiență în producția și vânzarea de elemente pentru decorațiuni interioare.

A fost creată ca o mică afacere de familie, care a crescut și a investit în produse și tehnologii noi de-a lungul anilor. Astăzi, este o companie puternică, înfloritoare și de succes atât pe piața poloneză, cât și pe cea externă.

Noi creăm viitorul companiei noastre astăzi. Credem că vom face față multor provocări și ne vor surprinde clienții.

Mozaicul de sticlă, piatră sau sticlă și piatră poate fi împărțit cu ușurință în elemente mai mici, permițând astfel crearea de modele, modele și forme interesante, restricționate numai de gustul și imaginația proprie.

Recomandăm mozaicurile de bambus și nucă de cocos ca elemente decorative naturale pentru pereti.

Mozaicul EXCLUSIVE DESIGN garantează aspectul original, inimitabil și exclusiv, atât de apreciat de cei care caută soluții neconvenționale în ceea ce privește decorarea pereților, rezultând o imagine unică a interioarelor. Mozaicul poate fi instalat pe pereți în băi, bucătării sau camere de zi.

Simțiți-vă liberi să vizualizați produsele noastre!

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)

Filtre active