Lista de produse dupa producatorul Lentex

Lentex este o cunoscuta companie poloneza ce produce pardoseli PVC destinate instalarii in spatiile rezidentiale, comerciale si sportive. Lentex este o varianta foarte buna in ce priveste optiunea de “buget” pentru produsele PVC durabile, de calitate, ce se instaleaza si mentin usor. 

Lentex este o companie de traditie, ale carei inceputuri dateaza inca din 1911, anul in care a fost fondata Union Textile SA, predecesorul Lentex, specializat in productia de fire de lana. Incepand cu anul 1974 s-a dat startul productiei de PVC, fabrica modernizandu-si incontinuu liniile de productie. In anul 2002 Lentex obtine si certificarea ISO 9001:2001, implementand astfel sistemul de management al calitatii si de garantie a calitatii. 

Produsele Lentex sunt disponibile intr-o multitudine de culori si texturi, in stil clasic si modern, cu designuri ce imita lemnul, piatra sau ceramica. Datorita caracteristicilor variate, gama larga de produse Lentex acopera perfect orice nevoie de pardoseli vinilice pentru spatii publice (spatii sanitare, tehnice, auto, constructii, productie de mobilier, textile etc), case sau apartamente. 

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)