Lista de produse dupa producatorul Nordpfeil

Colectiile Nordpfeil cuprind o gama larga de produse, ofera solutiile potrivite oricaror stiluri si cerinte : mocheta rola, mocheta dale, mocheta de diferite texturi, toate acestea fiind potrivite atat pentru spatiile contract (birouri, hoteluri etc), cat si pentru spatiile rezidentiale.

Nordpfeil este o companie germana de pardoseli fondata in 1951, care s-a dezvoltat si si-a adaptat produsele incontinuu in concordanta cu conditiile pietei si noile tendinte de design si arhitectura. Avand o experienta importanta in productia de pardoseli si un potential tehnologic important, Nordpfeil se incrie in gama producatorilor de mocheta de calitate inalta.

Colectiile Nordpfeil (Hotel, Independent si Performance) cuprind o gama larga de produse, ce ofera solutiile potrivite oricaror stiluri si cerinte : mocheta rola, mocheta dale, mocheta de diferite texturi, toate acestea fiind potrivite atat in zonele contract (birouri, hoteluri etc), cat si in spatiile rezidentiale. In afara de gama standard, Nordpfeil ofera clientilor sai posibilitatea de a individualiza produsele, de a crea propriile designuri in culorile dorite, pe structura dorita de mocheta (buclata, velour etc).