Lista de produse dupa producatorul Stoeckl

Stoeckl este un producator german cu traditie in crearea pardoselilor de lemn. Avand devizul “Paduri sanatoase – Parchet sanatos”, Stoeckl produce parchet folosind lemn din paduri ingrijite si regenerate. 

Folosirea unui produs natural asigura un sentiment de calm si bine, dar in acelasi timp de putere si energie.  Natura face in asa fel incat fiecare parchet este unic, iar Stoeckl foloseste acest argument al naturii pentru a face ca acest parchet unic sa ajunga in casa dumneavoastra.  

Stoeckl este o afacere de familie fondata in 1977. Gama de produse este variata, cuprinde parchet dublustratificat, parchet masiv, parchet in format plank (o lamela pe placa), dar si accesorii – plinte pentru fiecare tip de parchet produs, nas de treapta, dar si produse speciale de intretinere a parchetului.  

Scopul companiei este de a folosi materialele in cel mai bun mod posibil, pentru a produce un produs care sa aiba durata mare de viata. Materia prima folosita de Stoeckl provine din paduri cultivate special in acest scop, de unde se folosete lemn de calitate superioara. Acest lucru permite producere parchetului care dureaza o viata.

Sistemul de management al mediului a fost evaluat de un audit ecologic si a obtinut acreditarea ISO 14001. Activitatile implementate ce se deruleaza in cadrul procesului de productie sunt o garantie pentru protectia mediului. In plus fata de certificarile deja obtinute, Stoeckl are si Certificarea PEF, referitoare la provenienta lemnului.