HD6017 Logo

: HDDMS

Barierele de praf profesionale din profile de aluminiu sunt concepute special pentru a fi amplasate in zonele de intrare in cladiri, in spatii cu trafic intens – cladiri de birouri, spitale, supermarket-uri, mall-uri, magazine, aeroporturi, gari sau alte spatii publice. Aceste bariere de praf sunt inchise, permitand retinerea murdariei (ce poate fi apoi indepartata prin aspirare) si drenarea apei.

Rigiditatea profilelor produse de HDDMS depaseste cu mult standardele de pe piata, iar constructia tip arc contribuie la o mai buna distributie a sarcinilor si solicitarilor statice si dinamice. Traficul greu cu carucioare sau alte modalitati de transport pe roti este foarte bine sustinut de catre produsele HD60 datorita structurii si constructiei acestora.  

HD60 Logo este un produs realizat din profile de aluminiu cu insertii de mocheta personalizata intr-o anumita culoare sau design. Acest produs se poate realiza fie cu mocheta personalizata furnizata de client, fie personalizata la fabrica. Acest produs retine in mod eficient murdaria si umiditatea, putand fi ulterior aspirata. HD60 Logo poate fi utilizata atat la interior cat si la exterior. 

Toate produsele HD6017 sunt compatibile cu produsele din gama HD4017 (produsele HD4017 si HD6017 pot fi combinate si montate impreuna). Barierele de praf profesionale din profile de aluminiu pot fi produse la dimensiunile necesare spatiului in care se doresc instalate, in formatul droit (patrat, dreptunghiular, rotund etc). Aceste produse pot fi incastrate in pardoseala sau folosite ca atare. Termenul de productie este de 3-5 zile lucratoare. 

Pentru mai multe informatii referitoare la acest produs, va invitam sa consultati fisa tehnica de mai jos, precum si catalogul acestui produs. 

  • Cum comanzi? Simplu contacteaza-ne utilizand datele de mai jos.
  • 0744.888.000
  • office@glamourfloors.ro
Tip bariera de praf
Profil Al cu/fara insertii
Sector
Comercial
Trafic
Trafic intens
Grosime totala (mm)
22
Format
Dala
Pretabil pentru
Trafic pe roti
Pretabil pentru
Exterior, Interior
Decor
Profile Al cu/fara insertii
Sistem de montaj
Flotant
Tip produs
Bariere de praf