HD4009 Alu

: HDDMS

HD40 Alu este un produs realizat din profile de aluminiu fara insertii, special conceput pentru a fi amplasat in zonele de intrare in cladiri, in spatii cu trafic intens – cladiri de birouri, spitale, supermarket-uri, mall-uri, magazine, aeroporturi, gari sau alte spatii publice. Aceste bariere de praf sunt inchise, permitand retinerea murdariei (ce poate fi apoi indepartata prin aspirare) si drenarea apei.

Aceste produse sunt confortabile la pasire, chiar si pentru incaltamintea cu tocuri. Rigiditatea profilurilor produse de HDDMS depaseste cu mult standardele de pe piata, iar constructia tip arc contribuie la o mai buna distributie a sarcinilor si solicitarilor statice si dinamice. Traficul greu cu carucioare sau alte modalitati de transport pe roti este foarte bine sustinut de catre produsele HD40 datorita structurii si constructiei acestora.  

Barierele de praf profesionale din profile de aluminiu pot fi produse la dimensiunile necesare spatiului in care se doresc instalate, in formatul droit (patrat, dreptunghiular, rotund etc). Aceste produse pot fi incastrate in pardoseala sau folosite ca atare. Termenul de productie este de 3-5 zile lucratoare. 

  • Cum comanzi? Simplu contacteaza-ne utilizand datele de mai jos.
  • 0744.888.000
  • office@glamourfloors.ro
Tip bariera de praf
Profil Al cu/fara insertii
Sector
Comercial
Trafic
Trafic intens
Grosime totala (mm)
10
Format
Dala
Pretabil pentru
Trafic pe roti
Pretabil pentru
Exterior, Interior
Decor
Profile Al cu/fara insertii
Sistem de montaj
Flotant
Tip produs
Bariere de praf