Marmoleum Striato

: Forbo

Colecția reînnoită Marmoleum Striato este o gamă de pardoseli din linoleum funcțională, durabilă și atemporală, care vă permite să creați spații cu o notă naturală în care vă simțiți cu adevărat ca acasă.

Designul Striato cu dungi creează un aspect moale și confortabil. Diferitele modele sunt ușor de combinat, oferind oportunități excelente de a accentua anumite zone dintr-un spațiu, cum ar fi zonele de așteptare într-un hol mare sau un colț de joacă într-o sală de clasă.

Linoleumul Marmoleum este o pardoseala naturala realizata din 97% materii prime naturale, dintre care 70% au regenerare rapida, iar 43% este continut reciclat. Principalele materii prime utilizate in productia acestui material sunt: ulei de in (extras din semintele de in), coji de cacao, faina din lemn provenit din deseuri de productie din plantatii forestiere controlate si iuta. 

Datorita proprietatilor sale, este un produs recomandat pentru amenajarea spatiilor comerciale si zonelor cu trafic intens.

Marmoleum Striato este un produs ce a obtinut rezultate foarte bune in urma diferitelor testari specifice, respectand astfel toate conditiile de conformitate reglementate de organismele din domeniu. Pentru informatii complete referitor la conformitatea acestui produs in functie de normele in vigoare, va invitam sa descarcati fisa tehnica a produsului, disponibila mai jos.

 

Cum comanzi? Simplu contacteaza-ne utilizand datele de mai jos.

 

0744.888.000

 

office@glamourfloors.ro

Tip linoleum
Linoleum natural
Sector
Comercial
Finisaj/tratament
Topshield2
Clasa de foc
Cfl - s1
Trafic
Trafic intens
Clasa de trafic
Clasa de trafic 34/43
Grosime totala (mm)
2.50
Strat de uzura (mm)
in masa
Format
Rola
Decor
Liniar
Sistem de montaj
Lipire
Tip produs
Linoleum

Referinte specifice