Marmoleum Terra

: Forbo

Linoleumul Marmoleum este o pardoseala naturala realizata din 97% materii prime naturale, dintre care 70% au regenerare rapida, iar 43% este continut reciclat. Principalele materii prime utilizate in productia acestui material sunt: ulei de in (extras din semintele de in), coji de cacao, faina din lemn provenit din deseuri de productie din plantatii forestiere controlate si iuta. 

Marmoleum Terra ofera posibilitati nelimitate de amenajare, avand o structura inspirata de rocile magmatice. Aceasta pardoseala se poate combina cu succes cu alte produse ale aceleiasi game. Datorita proprietatilor sale, este un produs recomandat pentru amenajarea spitalelor, clinicilor si cabinetelor medicale si de ingrijire, institutiilor de educatie, spatiilor cu trafic intens.

Colectia de linoleum Marmoleum Marbled cuprinde produse  cu design clasic marmorat intr-o varietate de culori ale caror combinatii variaza in intensitate si contrast : de la contraste puternice, foarte asemanatoare cu piatra de marmura, la contraste subtile, asemanatoare frescelor murale. 

Marmoleum Terra este un produs ce a obtinut rezultate foarte bune in urma diferitelor testari specifice, respectand astfel toate conditiile de conformitate reglementate de organismele din domeniu. Pentru informatii complete referitor la conformitatea acestui produs in functie de normele in vigoare, va invitam sa descarcati fisa tehnica a produsului, disponibila mai jos.

 

Cum comanzi? Simplu contacteaza-ne utilizand datele de mai jos.

 

0744.888.000

 

office@glamourfloors.ro

  • 5801 componență 5801 componență
  • 5801 5801
  • 5802 componență 5802 componență
  • 5802 5802
  • 5803 5803
  • 5804 5804
Tip linoleum
Linoleum natural
Sector
Sanatate
Finisaj/tratament
Topshield2
Clasa de foc
Cfl - s1
Trafic
Trafic intens
Clasa de trafic
Clasa de trafic 34/43
Grosime totala (mm)
2.50
Strat de uzura (mm)
in masa
Format
Rola
Decor
Marmorat
Sistem de montaj
Lipire
Tip produs
Linoleum

Referinte specifice