Expona Bevel line stone PUR

: Polyflor

Pardoselile LVT (Luxury Vinyl Tiles) reprezinta o alternativa optima pentru tipurile clasice de pardoseala. Materia prima utilizata este vinilul, ale carui proprietati excelente in termeni de durabilitate si rezistenta, fac ca LVT-ul sa fie o alegere excelenta pentru amenajarea spatiilor publice si rezidentiale. Este un produs ce se poate instala si in spatiile in care exista incalzire in pardoseala. 

LVT-ul Expona Bevel Line Stone face parte din colectia Expona Bevel Line. Aceasta gama cuprinde o serie de decoruri ce imita perfect aspectul natural al lemnului si pietrei. Produsele acestei game ofera o solutie durabila pentru interioarele in care este trafic comercial intens. Acest LVT poate fi utilizat cu succes in amenajarea birourilor, institutiilor de sanatate, educatie (sali de clasa, amfiteatre, biblioteci) , spatii comerciale, publice, zone de trecere, coridoare si zonelor de trafic intens.  Datorita proprietatilor sale si a rezistentei la umezeala, este ideal si pentru utilizarea in spatii rezidentiale, in sufragerii, bucatarii, bai, holuri etc. 

Pentru informatii complete referitor la respectarea normelor de calitate in vigoare, va invitam sa descarcati fisa tehnica a produsului, disponibila mai jos.

 

Cum comanzi? Simplu contacteaza-ne utilizand datele de mai jos.

 

0744.888.000

 

office@glamourfloors.ro

Sector
Comercial
Finisaj/tratament
Tratament PUR
Clasa de foc
Bfl - s1
Trafic
Trafic intens
Clasa de trafic
Clasa de trafic 33/42
Grosime totala (mm)
2.50
Strat de uzura (mm)
0.55
Format
Plank si dale
Pretabil pentru
Incalzire in pardoseala
Pretabil pentru
Spatii umede
Decor
Piatra
Sistem de montaj
Lipire
Tip produs
LVT

Referinte specifice