Lista de produse dupa producatorul Polyflor

Polyflor pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de produse, ce pot acoperi orice nevoie, in diverse domenii de aplicare : sanatate, sector public si comercial, industrial, educatie, transport, residential etc. Colectiie Polyflor cuprind urmatoarele produse : PVC omogen, PVC eterogen, PVC antiderapant, PVC pentru transportul in comun, tapet PVC, PVC sportive, LVT, cauciuc etc. 

Polyflor este un producator britanic de pardoseli PVC, ce opereaza cu succes in intreaga lume. Compania a fost fondata in anul 1915, avand ca obiect de activitate vopsirea si impermeabilizarea articolelor textile, specializandu-se ulterior in productia pelerinelor cauciucate de ploaie. Incepand din 1934 compania s-a orientat catre productia de pardoseli, fabricand initial covorase cauciucate pentru autoturisme si ulterior pardoseli PVC. Incepand cu anii anii ’70, gama de produse a cunoscut o diversificare si complexitate mai mare, au fost create si fabricate produse speciale (PVC omogen antislip, PVC semiflexibil, PVC eterogen, cauciuc, LVT etc). 

Fiind o companie cu traditie in domeniul pardoselilor si avand o experienta notabila in urma, Polyflor acorda o atentie deosebita caracteristicilor produselor sale. Tehnica de productie este imbunatatita incontinuu, pentru a putea aduce in fata clientilor produse calitative, durabile, dar si functionale. In acest sens, compania investeste permanent in masini si utilaje de productie, pentru a putea consolida si extinde portofoliul de produse si pentru a le aduce valoare adaugata. 

Produsele Polyflor sunt produse ce au rezistenta mare in timp, cu o durata de viata de 20-25 de ani (in conditii de maintenanta optima).  Rezistenta in timp a oricarui material este imbunatatita in conditiile in care se aplica solutii corecte de maintenanta, de aceea in 2015 Polyflor a lansat Cursul de Curatare si intretinere a pardoselilor, pentru a promova procedurile sustenabile de curatare si pentru a maximiza durata de viata a pardoselilor pe care le produce.

Se afiseaza 1-18 din 34 produs(e)

Filtre active