Expona control wood PUR

: Polyflor

Pardoselile LVT (Luxury Vinyl Tiles) reprezinta o alternativa optima pentru tipurile clasice de pardoseala. Materia prima utilizata este vinilul, ale carui proprietati excelente in termeni de durabilitate si rezistenta, fac ca LVT-ul sa fie o alegere excelenta pentru amenajarea spatiilor publice, industriale si rezidentiale. Este un produs ce se poate instala si in spatiile in care exista incalzire in pardoseala. 

Expona Control Wood este un LVT cu un design ce reproduce fidel frumusetea naturala a lemnului. Prin proprietatile sale antialunecare, acest LVT a fost conceput pentru amenajarea spatiilor de trafic comercial foarte intens sau in spatiile unde exista posibilitatea ca pardoseala sa se ude sau sa fie scurgeri de apa pe pardoseala : birouri, magazine, cafenele sau baruri, clinici medicale, institutii de ingrijire a persoanelor varstince sau de recuperare, scoli, incaperi cu acces din exterior, zone in care apa de ploaie poate ajunge in interior, dar si in apartamente si locuinte private  etc. 

Pentru informatii complete referitor la respectarea normelor de calitate in vigoare, va invitam sa descarcati fisa tehnica a produsului, disponibila mai jos.

 

Cum comanzi? Simplu contacteaza-ne utilizand datele de mai jos.

 

0744.888.000

 

office@glamourfloors.ro

Sector
Comercial
Finisaj/tratament
Tratament PUR
Clasa de foc
Bfl - s1
Trafic
Trafic intens
Clasa de trafic
Clasa de trafic 34/42
Grosime totala (mm)
2.50
Strat de uzura (mm)
0.70
Format
Plank si dale
Pretabil pentru
Incalzire in pardoseala
Pretabil pentru
Spatii umede
Decor
Lemn
Sistem de montaj
Lipire
Tip produs
LVT

Referinte specifice