LVT Expona design stone & effect PUR

: Polyflor

Pardoselile LVT (Luxury Vinyl Tiles) reprezinta o alternativa optima pentru tipurile clasice de pardoseala. Materia prima utilizata este vinilul, ale carui proprietati excelente in termeni de durabilitate si rezistenta, fac ca LVT-ul sa fie o alegere excelenta pentru amenajarea spatiilor publice, industriale si rezidentiale. Este un produs ce se poate instala si in spatiile in care exista incalzire in pardoseala. 

Expona Design Stone produsa de Polyflor este o colectie LVT foarte rezistenta, recomandata instalarii in zonele de trafic commercial extrem si chiar si in sectorul industrial usor (re clasa de trafic 34/43, strat de uzura 0.70 mm). Designul acestui produs este special, reproduce frumusetea naturala a pietrei, in variate designuri inovative de piatra, ardezie si marmura. Datorita durabilitatii si rezistentei sale, LVT-ul Expona Design Stone este potrivit pentru amenajarea spatiilor comerciale unde este trafic foarte intens (magazine, birouri, scoli si gradinite, clinici medicale etc), precum si pentru spatiile rezidentiale (baie, bucatarie, living, hol, dormitor). 

Pentru informatii complete referitor la respectarea normelor de calitate in vigoare, va invitam sa descarcati fisa tehnica a produsului, disponibila mai jos.

  • Cum comanzi? Simplu contacteaza-ne utilizand datele de mai jos.
  • 0744.888.000
  • office@glamourfloors.ro
Sector
Comercial
Finisaj/tratament
Tratament PUR
Clasa de foc
Bfl - s1
Trafic
Trafic intens
Clasa de trafic
Clasa de trafic 34/43
Grosime totala (mm)
3
Strat de uzura (mm)
0.70
Format
Plank si dale
Pretabil pentru
Incalzire in pardoseala
Pretabil pentru
Spatii umede
Decor
Piatra
Sistem de montaj
Lipire
Tip produs
LVT