SpringAir Elite

: Grabo

Grabo SpringAir Elite este un sistem sportiv destinat utilizarii in sali de sport in care se practica mai multe tipuri de activitati sportive. Aceasta pardoseala sportiva Grabo este recomandata pentru amenajarea salilor in care se desfasoara sporturi si competitii intre echipe (baschet, volei, handbal, fotbal de sala, competitii, antrenamente etc).    

Partea superioara a sistemului este un parchet sportiv triplustratificat, realizat astfel incat sa asigure o stabilitate dimensionala excelenta. Lacul sportiv de mare rezistenta, aplicat la suprafata in 9 straturi, asigura un nivel optim de aderenta si reduce riscul alunecarii in timpul practicarii sporturilor in echipa.  Datorita underlay-ului cu excelente proprietati de absorbtie a socurilor, sistemul Grabo SpringAir Elite protejeaza in mod eficient articulatiile si sanatatea sportivilor, asigurand conditiile optime pentru obtinerea performantelor atletice.

Acest produs este recomandat a fi instalat in : 

- Sali de sport in care se desfasoara competitii intre echipe

- Sali de sport in universitati si scoli, institutii de invatamant

- Sali de sport multifunctionale

Pentru informatii complete referitor la respectarea normelor de calitate in vigoare, va invitam sa descarcati fisa tehnica a produsului, disponibila mai jos. Acest produs este certificat FIBA, conform certificatului de mai jos.

  • Cum comanzi? Simplu contacteaza-ne utilizand datele de mai jos.
  • 0744.888.000
  • office@glamourfloors.ro
  • Oak unique Oak unique
  • Oak rustic Oak rustic
  • Ash natur Ash natur
  • Ash rustic Ash rustic
Tip parchet
Triplustratificat
Sector
Sport
Clasa de foc
Cfl - s1
Grosime totala (mm)
43
Strat de uzura (mm)
5.20
Format
Plank
Decor
Lemn
Sistem de montaj
Flotant
Tip produs
Parchet sportiv