Lista de produse dupa producatorul Grabo

Grabo este o companie cu traditie in istoria ungureasca, ce produce pardoseli ce se adreseaza atat sectorului rezidential (pardoseli pvc rezidential si parchet), cat si sectorului comercial (sport, transport, comercial, show/dans). 

Avand o experienta de mai mai mult de 110 ani in domensiul productiei de pardoseli, Graboplast a devenit un lider pe acest sector. Produsele Graboplast sunt realizate cu cele mai avansate tehnologii si sunt exportate in mai mult de 100 de tari de pe 5 continente. Gama de produse Graboplast s-a schimbat in mod semnificativ in ultimii 10 ani, iar acum eforturile sunt depuse in directia crearii si dezvoltarii pardoselilor speciale, de calitate inalta, pentru zonele rezidentiale dar si pentru spatiile comerciale, show, sportive si pentru transport. 

Productia acestor pardoseli este in concordanta cu cerintele de mediu, in procesul de productie folosindu-se materia prima compatibila cu normele de mediu.

Colectiile de parchet Grabo sunt produse folosind cele mai avansate tehnologii de prelucrare a lemnului, pentru ca produsele finite sa fie de o perfectiune absoluta.

Fie ca este vorba de parchet traditional sau modern, calitatea pe termen lung este asigurata folosind materie prima de calitate, o proiectare eficienta a structurii produselor si elaborarea unor design-uri atragatoare.

Se afiseaza 1-18 din 24 produs(e)

Filtre active