Marmoleum Sport

: Forbo

Marmoleum Sport este o pardoseala sportiva elastica (linoleum sportiv) ce corespunde celor mai recente standarde europene pentru pardoselile sportive (EN 14904) si standardului german DIN V 18032-2. Cele 11 culori ale pardoselii Marmoleum Sport au fost alese in functie de cele mai utilizate culori in salile de sport. Culorile pot fi combinate intre ele, pentru a accentua anumite zone. Acest produs este disponibil in 2 variante de grosime, de 3.2 si 4 mm. 

Linoleumul Marmoleum este o pardoseala naturala realizata din 97% materii prime naturale, dintre care 70% au regenerare rapida, iar 43% este continut reciclat. Principalele materii prime utilizate in productia acestui material sunt : ulei de in (extras din semintele de in), faina din lemn provenit din deseuri de productie din plantatii forestiere controlate si iuta. 

Marmoleum Sport este un produs ce a obtinut rezultate foarte bune in urma diferitelor testari specifice, respectand astfel toate conditiile de conformitate reglementate de organismele din domeniu. Pentru informatii complete referitor la conformitatea acestui produs in functie de normele in vigoare, va invitam sa descarcati fisa tehnica a produsului, disponibila mai jos.

  • Cum comanzi? Simplu contacteaza-ne utilizand datele de mai jos.
  • 0744.888.000
  • office@glamourfloors.ro
Tip linoleum
Linoleum sportiv
Sector
Comercial
Finisaj/tratament
Topshield2
Clasa de foc
Cfl - s1
Trafic
Trafic intens
Clasa de trafic
Clasa de trafic 34/43
Grosime totala (mm)
4
Grosime totala (mm)
3.20
Strat de uzura (mm)
in masa
Format
Rola
Decor
Marmorat
Sistem de montaj
Lipire
Tip produs
Linoleum sportiv