Lista de produse dupa producatorul Boen

BOEN este un important producator de parchet, cunoscut in intreaga lume pentru indelungata traditie si experienta in productia de parchet. Boen produce parchet stratificat, parchet masiv, parchet sportiv, dar si accesoriile necesare instalarii si produse de maintenanta pentru toate produsele din gama.

BOEN este un important producator de parchet, cunoscut in intreaga lume pentru indelungata traditie si experienta in productia de parchet. Avand sediul central stabilit in Norvegia si linii de productie in Rusia, Lituania si Elvetia, Boen a dezvoltat o retea complexa de vanzari, produsele acestui furnizor ajungand in mai mult de 50 de tari de pe 4 continente. In continuare Boen continua sa se extinda pe piata mondiala, punand la dispozitia partenerilor si clientilor sai produse care se remarca prin calitate, design si stil.

Boen acorda o atentie deosebita atat procesului de productie, cat si dezvoltarii produselor, astfel incat acestea sa adapteze noilor  tendinte de arhitectura si design si nevoilor clientilor, intr-o maniera in care amenajarile interioare sa fie usor de realizat.

In conceperea colectiilor sale, Boen a colaborat cu experti in amenajari interioare, definind mai multe stiluri, pentru a face clientilor alegerea mai usoara a parchetului : Pure Nordic, Modern Rustic, Urban Contrast si Classic Elegance. Principiul de la care a pornit aceasta structurare a stilurilor este de a crea o identitate a spatiului, care poate fi de asemenea un sprijin in completarea ambientului.

Produsul principal al Boen este parchetul, pe care il produce din aproximativ 13 esente de lemn de grosimi diferite, pentru a acoperi diverse spatii. Boen produce parchet stratificat, parchet masiv, parchet sportiv, dar si accesoriile necesare instalarii si produse de maintenanta pentru toate produsele din gama. Produsele Boen sunt potrivite pentru lipire pe stratul suport, lipire sau montare nut si feder, montaj flotant, montaj click etc.

Parchetul Boen este un produs obtinut din materiale naturale, mai mult de 95% din materia prima folosita in productie provine din paduri incluse in programe de reimpadurire. In Grupul Boen toate companiile Boen au implementat un sistem care sa fie in concordanta cu standardele FSC™. Dialogul constant cu autoritatile si organizatiile de protectie a mediului, investirea continua in noi tehnologii de manufacturare contribuie foarte mult la acoperirea pierderilor.

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)