Fineline

: Boen

Parchetul Boen din colectia Fineline este un produs elegant si clasic, din stejar, disponibil in 3 finisaje (stejar, stejar albit si stejar afumat). Grosimea sa totala este de 14 mm (3.5 mm strat de uzura), iar placile au dimensiunea de 138 x 2200 mm, cu mai multe stripuri inguste pe o placa, suprinzand astfel frumusetea naturala a lemnului.  

Cele 3 decoruri de parchet triplustratificat din colectia Fineline sunt disponibile in 2 variante de finisaj al suprafetei, lacuite sau uleiate. 

Toate produsele acestei game pot fi utilizate cu succes in spatiile in care este incalzire in pardoseala. Boen produce plinte compatibile cu toate produsele Fineline (din MDF, lemn masiv sau stratificat) si accesorii pentru trepte (nas de treapta) precum si produse profesionale de ingrijire a parchetului. 

Parchetul Boen este recomandat amenajarii spatiilor rezidentiale, comerciale, birourilor, hotelurilor, restaurantelor si altor spatii publice.  

Va invitam sa consultati mai jos fisa tehnica a produselor acestei colectii, unde veti regasi mai multe informatii asupra proprietatilor parchetului Fineline. 

  • Cum comanzi? Simplu contacteaza-ne utilizand datele de mai jos.
  • 0744.888.000
  • office@glamourfloors.ro
Tip parchet
Triplustratificat
Sector
Rezidential, Hotelier, Comercial
Esenta lemn
Stejar
Suprafata
Neperiat
Format placa parchet
Nebizotat
Finisaj/tratament
Uleiat si lacuit
Clasa de foc
Dfl - s1
Grosime totala (mm)
14
Strat de uzura (mm)
3.50
Format
Multistrip
Pretabil pentru
Incalzire in pardoseala
Sistem de imbinare
Click
Tip produs
Parchet