Accesorii

Subcategories

Durata de viata a unei pardoseli este data nu numai de calitatea pardoselii in sine, dar si de calitatea produselor utilizate in procesul de instalare al acestora. Lucram doar cu produse de calitate, astfel incat pardoseala sa fie impecabila (din punct de vedere estetic, al confortului si al durabilitatii sale) atat dupa instalare cat si in timp, odata cu uzura sa. Pentru aceasta folosim atat pardoseli de calitate, cat si materiale auxiliare necesare instalarii : material de pregatire a stratului suport, amorse, adezivi, materiale pentru reparatii, solutii speciale, scule de calitate, plinte si profile samd. Partenerii nostri sunt producatori cu traditie ale produselor necesare instalarii materialelor de finisaj, produsele furnizate de acestia indeplinind cele mai ridicate cerinte de calitate si durabilitate. 

Pentru mai multe informatii referitoare la produsele pe care le oferim, va invitam sa ne contactati.

Forbo Eurocol ofera solutii complete, de calitate, pentru instalarea pardoselilor : grunduri si amorse de inalta calitate, sape autonivelante si material de reparatii, adezivi, lacuri si uleiuri pentru parchet, materiale de intretinere si curatare, acceesorii pentru montaj.

Toate produsele Forbo Eurocol sunt realizate si ambalate acordand o atentie deosebita mediului inconjurator si dezvoltand incontinuu produsele sale. Astfel, substantele volatile au fost inlocuite in aproape toata gama de produse cu alternative care sa fie prietenoase cu mediul si care sa asigure un mediu de viata sanatos. 

Un alt partener cu care lucram in proiectele noastre este Murexin, care ofera solutii complete pentru lipirea pardoselilor calde, a placarilor ceramice si pietrei naturale, hidroizolatiilor in constructii, sapelor si mortarelor special. 

 

Pentru finisajele pardoselilor folosim plinte si profile, elemente de imbinare si terminatie realizate de Kueberit, un producator german cu experienta in acest domeniu, ce are ca obiect de activitate fabricarea si dezvoltarea solutiilor tehnice necesare pentru instalarea cu succes a finisajelor pardoselilor. Gama de produse cuprinde o varietate de plinte, profile si terminatii metalice din aluminiu, alama si otel  pentru pardoselile textile si elastice, profile din aluminiu pentru parchet si pardoseli laminate, profile de treapta etc.