Secura

: Polyflor

Secura este un PVC eterogen de 3 mm (si strat de uzura de 0.35 mm) ce reuneste mai multe decoruri naturale de lemn si piatra si modele abstracte. Acest produs este disponibil intr-o varietate de 22 de designuri contemporane, ce combina intr-o maniera eficienta partea estetica cu cea practica. 

Secura a fost conceput pentru sectorul rezidential, este un material pretabil pentru incalzirea in pardoseala si poate fi montat cu succes in orice incapere. Suprafata produsului este rezistenta, ceea ce se datoreaza faptului ca suprafata are un tratamentul PUR, ce asigura o protectie suplimentara a suprafetei materialului, fiind ulterior necesar un regim redus de curatare si intretinere, fapt ce se traduce in costuri mai mici si impact pozitiv asupra mediului inconjurator.

De asemenea, este un produs ce a obtinut rezultate foarte bune in urma diferitelor testari specifice, respectand astfel toate conditiile de conformitate reglementate de organismele din domeniu. Pentru informatii complete referitor la conformitatea acestui produs in functie de normele in vigoare, va invitam sa descarcati fisa tehnica a produsului, disponibila mai jos.

  • Cum comanzi? Simplu contacteaza-ne utilizand datele de mai jos.
  • 0744.888.000
  • office@glamourfloors.ro
Tip PVC
PVC eterogen
Sector
Birouri
Sector
Rezidential
Finisaj/tratament
Tratament PUR
Clasa de foc
Bfl - s1
Trafic
Trafic intens
Clasa de trafic
Clasa de trafic 32/41
Grosime totala (mm)
3
Strat de uzura (mm)
0.35
Format
Rola
Decor
Lemn, piatra
Sistem de montaj
Lipire
Tip produs
PVC