Pearlazzo PUR

: Polyflor

Pearlazzo PUR este un PVC omogen performant de 2 mm ce are tratament poliuretanic de inalta calitate. Pearlazzo PUR are suprafata tratata UV, aceasta nemaiavand nevoie de polish periodic pentru intretinerea aspectului. De asemenea, datorita acestei protectii pe viata, costurile de intretinere sunt semnificativ scazute.  

Avand un décor unic, un amestec de chipsuri tonale si sidefate pe fundal uni, Pearlazzo PUR este un material cu aspect distinct. Acest material este disponibil intr-o paleta de 24 de culori contemporane ce variaza de la culori neutre la culori intense, varietarea mare de culori oferind posibilitatea de face diverse combinatii in amenajarea spatiilor interioare. 

Avand o mare durabilitate si rezistenta la abraziune, Pearlazzo PUR este un produs destinat spatiilor cu trafic intens, este recomandat pentru utilizarea in cladirile comerciale, institutii de sanatate sau de invatamant, dar si in magazine. 

Pearlazzo PUR este un produs ce a obtinut rezultate foarte bune in urma diferitelor testari specifice, respectand astfel toate conditiile de conformitate reglementate de organismele din domeniu. Pentru informatii complete referitor la conformitatea acestui produs in functie de normele in vigoare, va invitam sa descarcati fisa tehnica a produsului, disponibila mai jos.

 

Cum comanzi? Simplu contacteaza-ne utilizand datele de mai jos.

 

0744.888.000

 

office@glamourfloors.ro

Tip PVC
PVC omogen
Sector
Sanatate
Finisaj/tratament
Tratament UV
Clasa de foc
Bfl - s1
Trafic
Trafic intens
Clasa de trafic
Clasa de trafic 34/43
Grosime totala (mm)
2
Format
Rola
Decor
Uni cu chipsuri
Sistem de montaj
Lipire
Tip produs
PVC

Referinte specifice