Tapet PVC impletit Fishbone

: Wise

Tapetul din PVC impletit produs de Wise Floor este  o alternativa optima la acoperitorii traditionali de pereti textili, din lemn sau piatra, datorita proprietatilor sale. PVC-ul impletit are toate avantajele unui tapet vinilic – curatare si intretinere usoara, durabilitate si aspect deosebit, bune proprietati acustice. Designul contemporan permite realizarea unor combinatii nelimitate de designuri speciale.

Acest tip de produs a fost creat pentru amenajarea spatiilor de trafic intens : birouri, hoteluri si restaurante, spatii publice, spatii de sanatate, magazine, dar si zone rezidentiale. Este un material robust si durabil in timp, rezistent la pete, impermeabil si usor de curatat. Este potrivit atat pentru interior, cat si pentru exterior. 

Colectia Fishbone cuprinde o serie de produse cu design special, cu o impletitura deosebita, realizat in diferite combinatii de culori. Acest produs poate fi utilizat in amenajarile interioare alaturi de pardoseala din PVC impletit din colectia Fishbone.

Va invitam sa descoperiti mai jos intreaga gama, precum si caracteristicile ale acestui produs, disponibile in fisa tehnica. 

  • Cum comanzi? Simplu contacteaza-ne utilizand datele de mai jos.
  • 0744.888.000
  • office@glamourfloors.ro
Tip PVC
Tapet PVC impletit
Sector
Comercial
Clasa de foc
Bfl - s1
Trafic
Trafic intens
Grosime totala (mm)
1
Strat de uzura (mm)
in masa
Format
Rola
Decor
Fishbone
Sistem de montaj
Lipire
Tip produs
Tapet PVC impletit