Expona Flow Concrete

: Polyflor

Colectia Expona Flow cuprinde o varietate de produse cu mai multe designuri, realizate intr-un format practic si durabil. Suprafata produsului este robusta, datorita tratamentului poliuretanic aplicat (PUR). Tratamentul PUR asigura o protectie suplimentara a suprafetei materialului, fiind ulterior necesar un regim redus de curatare si intretinere, fapt ce se traduce in costuri mai mici si impact pozitiv asupra mediului inconjurator.

Intreaga colectie cuprinde 50 de decoruri, dintre care 8 sunt decorurile produsului Expona Flow Contract, ce se pot combina perfect cu celelalte produse din aceasta gama. Acest produs are diverse tonuri de gri, ce imita betonul, iar 2 dintre acestea au un decor elegant, floral. Datorita proprietatilor sale (grosime totala 2 mm, strat de uzura 0,70 mm), Expona Flow Concrete este ideal pentru instalarea in zonele cu trafic comercial, in spitale, clinici, institutii de ingrijire, institutii de educatie, cladiri de birouri.

Expona Flow Wood este un produs ce a obtinut rezultate foarte bune in urma diferitelor testari specifice, respectand astfel toate conditiile de conformitate reglementate de organismele din domeniu. Pentru informatii complete referitor la conformitatea acestui produs in functie de normele in vigoare, va invitam sa descarcati fisa tehnica a produsului, disponibila mai jos.

 

Cum comanzi? Simplu contacteaza-ne utilizand datele de mai jos.

 

0744.888.000

 

office@glamourfloors.ro

Tip PVC
PVC eterogen
Sector
Comercial
Finisaj/tratament
Tratament PUR
Clasa de foc
Bfl - s1
Trafic
Trafic intens
Clasa de trafic
Clasa de trafic 34/43
Grosime totala (mm)
2
Strat de uzura (mm)
0.70
Format
Rola
Decor
Uni, Floral
Sistem de montaj
Lipire
Tip produs
PVC

Referinte specifice