Forest FX

: Polyflor

Forest FX este un PVC eterogen care surprinde  frumusetea si autenticitatea lemnului, toate decorurile acestui produs avand un aspect extrem de apropiat de natural (prin coloristica, textura, design). Suprafata produsului este robusta, datorita tratamentului poliuretanic aplicat (PUR). Tratamentul PUR asigura o protectie suplimentara a suprafetei materialului, fiind ulterior necesar un regim redus de curatare si intretinere, fapt ce se traduce in costuri mai mici si impact pozitiv asupra mediului inconjurator.

Acest produs a fost conceput pentru a completa amenajarile interioare din zonele de trafic intens, putand fi cu success instalat in sectorul sanitar (spitale, centre de ingrijire, clinici medicale, laboratoare, farmacii), educational, in zonele publice si comerciale, birouri, magazine, spatii comerciale. 

Avand o grosime totala de 2 mm si strat de uzura de 0.70 mm, Forest FX este un produs ce a obtinut rezultate foarte bune in urma diferitelor testari specifice, respectand astfel toate conditiile de conformitate reglementate de organismele din domeniu. Pentru informatii complete referitor la conformitatea acestui produs in functie de normele in vigoare, va invitam sa descarcati fisa tehnica a produsului, disponibila mai jos.

  • Cum comanzi? Simplu contacteaza-ne utilizand datele de mai jos.
  • 0744.888.000
  • office@glamourfloors.ro
Tip PVC
PVC eterogen
Sector
Comercial
Finisaj/tratament
Tratament PUR
Clasa de foc
Bfl - s1
Trafic
Trafic intens
Clasa de trafic
Clasa de trafic 34/43
Grosime totala (mm)
2
Strat de uzura (mm)
0.70
Format
Rola
Decor
Lemn
Sistem de montaj
Lipire
Tip produs
PVC