Prestige PUR

: Polyflor

Prestige PUR este un PVC omogen de 2 mm, ideal pentru instalare in zonele cu trafic intens, recomandat pentru instalarea in institutii sanitare (spitale, clinici, centre de ingrijire medicala), in scoli si institutii de educatie, precum si in diverse spatii comerciale (magazine, zone de trecere, cladiri publice). Suprafata sa este tratata UV, astfel incat sa nu mai fie necesare operatiunile periodice de polishare. De asemenea, costurile de intretinere scad semnificativ datorita acestui tratament.  

PVC-ul Prestige PUR este disponibil in 16 nuante. Designul sau este deosebit, rezultat din combinarea a 2 tonuri de culoare cu nuante contrastante, rezultand un PVC atractiv, cu aspect nondirectional (ceea ce permite montajul in orice directie, in diverse combinatii de culoare).  

Prestige PUR este un produs ce a obtinut rezultate foarte bune in urma diferitelor testari specifice, respectand astfel toate conditiile de conformitate reglementate de organismele din domeniu. Pentru informatii complete referitor la conformitatea acestui produs in functie de normele in vigoare, va invitam sa descarcati fisa tehnica a produsului, disponibila mai jos.

 

Cum comanzi? Simplu contacteaza-ne utilizand datele de mai jos.

 

0744.888.000

 

office@glamourfloors.ro

Tip PVC
PVC omogen
Sector
Sanatate
Finisaj/tratament
Tratament UV
Clasa de foc
Bfl - s1
Trafic
Trafic intens
Clasa de trafic
Clasa de trafic 34/43
Grosime totala (mm)
2
Format
Rola
Decor
Uni cu chipsuri
Sistem de montaj
Lipire
Tip produs
PVC

Referinte specifice