Standard XL

: Polyflor

Standard XL este un PVC omogen disponibil intr-o varietate de grosimi (1.5 mm, 2 mm, 2.5 mm, 3 mm), adaptate oricarei nevoi. Este un PVC rezistent si practice, cu un design marmorat. Gama coloristica este restransa si cuprinde 6 culori de baza, ce se pot combina pentru realizarea designurilor dorite. 

Acest PVC este ideal pentru instalarea in zone de trafic intens, cum ar fi cladirile publice, institutionala si comerciale, unde este necesar ca materialele sa fie rezistente, durabile si sa isi pastreze aspectul impecabil in timp. Toate aceste caracteristici fac ca Standard XL sa fie recomandat pentru instalare in zone de trafic intens, caldiri publice, spitale, cabinete si spatii medicale, institutii educationale, spatii comerciale, magazine, laboratoare etc. 

Standard XL este un produs ce a obtinut rezultate foarte bune in urma diferitelor testari specifice, respectand astfel toate conditiile de conformitate reglementate de organismele din domeniu. Pentru informatii complete referitor la conformitatea acestui produs in functie de normele in vigoare, va invitam sa descarcati fisa tehnica a produsului, disponibila mai jos.

  • Cum comanzi? Simplu contacteaza-ne utilizand datele de mai jos.
  • 0744.888.000
  • office@glamourfloors.ro
Tip PVC
PVC omogen
Sector
Sanatate
Finisaj/tratament
-
Clasa de foc
Bfl - s1
Trafic
Trafic intens
Clasa de trafic
Clasa de trafic 34/43
Grosime totala (mm)
2
Format
Rola
Decor
Marmorat
Sistem de montaj
Lipire
Tip produs
PVC