Acoustic Forest FX

: Polyflor

Mediul natural a fost  principala sursa de inspiratie in conceperea designului PVC-ului Eterogen in rola Acoustix Forest FX. Avand 8 decoruri de lemn, Acoustic Forest este un produs cu o durabilitate excelenta, foarte potrivit pentru interioarele cu trafic comercial. Suprafata produsului este rezistenta, ceea ce se datoreaza faptului ca suprafata are un tratamentul PUR, ce asigura o protectie suplimentara a suprafetei materialului, fiind ulterior necesar un regim redus de curatare si intretinere.

Acest produs a fost conceput pentru a completa amenajarile interioare din zonele de trafic intens, putand fi cu success instalat in institutii sanitare, de educatie, in zonele publice si comerciale, birouri, magazine, spatii comerciale, dar si in sectorul residential. 

Datorita proprietatilor sale si a performantei acustice deosebite (asigura o reducere a sunetului de 19 dB), Acoustic Forest FXeste un produs excelent si pentru mediul rezidential.

Acoustic Forest FX este un produs ce a obtinut rezultate foarte bune in urma diferitelor testari specifice, respectand astfel toate conditiile de conformitate reglementate de organismele din domeniu. Pentru informatii complete referitor la conformitatea acestui produs in functie de normele in vigoare, va invitam sa descarcati fisa tehnica a produsului, disponibila mai jos.

 

Cum comanzi? Simplu contacteaza-ne utilizand datele de mai jos.

 

0744.888.000

 

office@glamourfloors.ro

Tip PVC
PVC eterogen
Sector
Comercial
Finisaj/tratament
Tratament PUR
Clasa de foc
Bfl - s1
Trafic
Rezidential
Clasa de trafic
Clasa de trafic 34/42
Grosime totala (mm)
3.70
Strat de uzura (mm)
0.65
Format
Rola
Decor
Lemn
Sistem de montaj
Lipire

Referinte specifice