Silentflor

: Polyflor

Silentflor este un PVC eterogen de 3.70 mm grosime, ce are un strat de uzura de 0.65 mm. Acest produs combina cu succes performanta unui material si esteticul, rezultand un produs robust, cu aspect deosebit, ce are suprafata tratata cu protectie poliuretanica (PUR). Tratamentul PUR asigura o protectie suplimentara a suprafetei materialului, fiind astfel necesar un regim redus de curatare si intretinere, fapt ce se traduce in costuri mai mici si impact pozitiv asupra mediului inconjurator.

Prin gama coloristica variata (36 de culori) si designurile moderne, deosebite, Silentflor raspunde oricaror cerinte in amenajarea spatiilor interioare. Silentflor asigura o reducere de 19 dB a sunetului la impact, fiind astfel o pardoseala perfecta pentru instalarea in zonele comerciale cu trafic intens din sectorul sanitar, birouri, rezidential, comercial etc. 

Silentflor este un produs ce a obtinut rezultate foarte bune in urma diferitelor testari specifice, respectand astfel toate conditiile de conformitate reglementate de organismele din domeniu. Pentru informatii complete referitor la conformitatea acestui produs in functie de normele in vigoare, va invitam sa descarcati fisa tehnica a produsului, disponibila mai jos.

  • Cum comanzi? Simplu contacteaza-ne utilizand datele de mai jos.
  • 0744.888.000
  • office@glamourfloors.ro
Tip PVC
PVC eterogen
Sector
Comercial
Finisaj/tratament
Tratament PUR
Clasa de foc
Bfl - s1
Trafic
Trafic intens
Clasa de trafic
Clasa de trafic 34/43
Grosime totala (mm)
3.70
Strat de uzura (mm)
0.65
Format
Rola
Decor
Lemn, Uni, Beton
Sistem de montaj
Lipire
Tip produs
PVC