XL PU

: Polyflor

XL PU este un PVC omogen disponibil in 2 grosimi, 1.5 si 2 mm, a carui suprafata este tratata cu poliuretan, ceea ce ii sporeste rezistenta si faciliteaza procesul de intretinere. Este un produs cu o buna rezistenta la abraziune, rezistent si durabil. Este un produs destinat zonelor de trafic intens, ideal pentru instalarea in spatii medicale, spitale, clinici, cabinete, farmacii, depozite, institutii educationale, zone comerciale, magazine etc. 

Acest produs are un design marmorat, in doua nuante ale culorii de baza. Gama de culori a acestui produs este variata, oferind astfel posibilitatea clientilor de a alege materialul potrivit pentru amenajarile interioare.  

XL PU este un produs ce a obtinut rezultate foarte bune in urma diferitelor testari specifice, respectand astfel toate conditiile de conformitate reglementate de organismele din domeniu. Pentru informatii complete referitor la conformitatea acestui produs in functie de normele in vigoare, va invitam sa descarcati fisa tehnica a produsului, disponibila mai jos.

 

Cum comanzi? Simplu contacteaza-ne utilizand datele de mai jos.

 

0744.888.000

 

office@glamourfloors.ro

Tip PVC
PVC omogen
Sector
Sanatate
Finisaj/tratament
Tratament PU
Clasa de foc
Bfl - s1
Trafic
Trafic intens
Clasa de trafic
Clasa de trafic 34/43
Grosime totala (mm)
2
Format
Rola
Decor
Marmorat
Sistem de montaj
Lipire
Tip produs
PVC

Referinte specifice