Classic Mystique PUR

: Polyflor

Classic Mystique este un PVC omogen produs in Anglia, ce are o grosime de 2 mm si suprafata tratata UV pentru rezistenta si pastrare a aspectului in timp, nemaiavand nevoie de polish periodic pentru intretinerea aspectului. De asemenea, datorita acestei protectii pe viata, costurile de intretinere sunt semnificativ scazute.  

Acest PVC este disponibil in 24 de culori naturale in tonuri calde si are un aspect non-directional. Poate fi instalat in diverse combinatii si este ideal pentru realizarea designurilor dorite.

Avand o mare rezistenta la abraziune, Classic Mystique PUR este un produs recomandat instalarii in spatii cu trafic intens, in cladiri comerciale, spitale, clinici de ingrijire a persoanelor, institutii de invatamant (scoli, gradinite, universitati), dar si in magazine, zone comerciale etc. 

Classic Mystique PUR este un produs ce a obtinut rezultate foarte bune in urma diferitelor testari specifice, respectand astfel toate conditiile de conformitate reglementate de organismele din domeniu. Pentru informatii complete referitor la conformitatea acestui produs in functie de normele in vigoare, va invitam sa descarcati fisa tehnica a produsului, disponibila mai jos.

 

Cum comanzi? Simplu contacteaza-ne utilizand datele de mai jos.

 

0744.888.000

 

office@glamourfloors.ro

Tip PVC
PVC omogen
Sector
Sanatate
Finisaj/tratament
Tratament UV
Clasa de foc
Bfl - s1
Trafic
Trafic intens
Clasa de trafic
Clasa de trafic 34/43
Grosime totala (mm)
2
Format
Rola
Decor
Uni cu chipsuri
Sistem de montaj
Lipire
Tip produs
PVC

Referinte specifice