2000 PUR

: Polyflor

2000 PUR este un PVC omogen ce combina foarte eficient performanta materialelor cu designul autentic. Gama coloristica a acestui produs este variata, iar designul marmorat in doua tonuri confera distinctie spatiilor in care este instalat. 

Acest produs este disponibil in 2 grosimi, de de 2 mm si de 2.5 mm, si o buna rezistenta la abraziune, ceea ce il recomanda pentru montajul in zone de trafic intens : spitale, clinici, institutii de educatie, zone comerciale, magazine, depozite, farmacii etc. 2000 PUR are suprafata tratata UV, ceea ce creste rezistenta materialului si asigura mentinerea aspectului impecabil al materialului in timp. 

2000 PUR este un produs ce a obtinut rezultate foarte bune in urma diferitelor testari specifice, respectand astfel toate conditiile de conformitate reglementate de organismele din domeniu. Pentru informatii complete referitor la conformitatea acestui produs in functie de normele in vigoare, va invitam sa descarcati fisa tehnica a produsului, disponibila mai jos.

  • Cum comanzi? Simplu contacteaza-ne utilizand datele de mai jos.
  • 0744.888.000
  • office@glamourfloors.ro
Tip PVC
PVC omogen
Sector
Sanatate
Finisaj/tratament
Tratament PUR
Clasa de foc
Bfl - s1
Trafic
Trafic intens
Clasa de trafic
Clasa de trafic 34/43
Grosime totala (mm)
2
Format
Rola
Decor
Marmorat
Sistem de montaj
Lipire
Tip produs
PVC