Bloc PUR

: Polyflor

Bloc PUR este un PVC eterogen de 2 mm, cu strat de uzura de 0.7 mm pigmentat in masa si tratat UV, ceea ce asigura o buna rezistenta a materialului. Acest produs are suprafata texturata si este disponibil intr-o gama coloristica de 16 culori uni, atragatoare si complementare, ce permit amenajarea armonioasa a spatiilor interioare.

 Fiind un material uni, simplu, este posibil ca nuantele mai deschise sa necesite o ingrijire mai atenta in zonele de trafic intens, in vederea mentinerii aspectului optim. Datorita proprietatilor sale, Bloc PUR este recomandat pentru montaj in spatiile cu trafic intens, in magazine, zone comerciale si de agrement. 

Bloc PUR este un produs ce a obtinut rezultate foarte bune in urma diferitelor testari specifice, respectand astfel toate conditiile de conformitate reglementate de organismele din domeniu. Pentru informatii complete referitor la conformitatea acestui produs in functie de normele in vigoare, va invitam sa descarcati fisa tehnica a produsului, disponibila mai jos.

  • Cum comanzi? Simplu contacteaza-ne utilizand datele de mai jos.
  • 0744.888.000
  • office@glamourfloors.ro
Tip PVC
PVC eterogen
Sector
Comercial
Finisaj/tratament
Tratament UV
Clasa de foc
Bfl - s1
Trafic
Trafic intens
Clasa de trafic
Clasa de trafic 34/43
Grosime totala (mm)
2
Strat de uzura (mm)
0.70
Format
Rola
Decor
Uni
Sistem de montaj
Lipire
Tip produs
PVC